Nieuwbouw in Uden

Het is niet zo vreemd dat Nederlanders graag op vakantie gaan in Uden of de omgeving. Er is echt van alles te doen. Van leuke dingen voor de kinderen tot volop recreatiemogelijkheden voor volwassenen. Daarbij heeft Uden een gezellig centrum waar je prima kunt winkelen. Ook de horeca is verrassend uitgebreid. Woon jij in Uden of wil je er wonen? Maar geef je de voorkeur aan nieuwbouw? Bekijk dan nieuwbouwplan Sesterpark eens. Je vindt het plan aan het gelijknamige park in Uden-Zuid. Wie hier woont, fietst in 5 minuten naar het centrum.

Centrum Uden

Het centrum van Uden biedt een heel uitgebreid aanbod van winkels. Van landelijke ketens tot kleine boetiekjes van lokale ondernemers. Food en non-food, je vindt het hier allemaal. Mocht je straks in Sesterpark wonen, dan pak je gewoon even de fiets naar de weekmarkt op maandag of de versmarkt op vrijdag. Je vindt de kramen op de Markt. Daarna nog even een lekkere bak koffie op het terras en weer terug naar huis, waar je geniet van een diepe tuin en het park naast de deur.

Natuur en steden binnen handbereik

Door de ruimte en de rijke natuur in en rondom Uden kun je er naar hartenlust op uittrekken. Van het klimbos tot een strandbad, diverse musea en allerlei soorten recreatiegebieden. Je vindt het hier allemaal. Zin om uitgebreid te shoppen, een concert bij te wonen of bourgondisch te dineren? Je woont precies tussen drie heel gezellige steden (Den Bosch, Eindhoven & Nijmegen).